Sports And Fitness

Hvordan (og hvorfor) atletiske kommisjoner kan rydde opp i PED -misbruk i MMA

Posted On
Posted By iwxbx

_________________________

På denne ukens SS Lazio Skjorter Canadian Bar Association Combat Sports Legal Conference spurte jeg UFCs advokat, Michael Mersch, om Zuffa har noen planer om å gjennomføre regelmessig, tilfeldig, av konkurranseped -testing for sine kontraherte jagerfly. Kort sagt, svaret hans var ingen, men detaljene i svaret hans gir god innsikt som, må et krav noen gang utvikle seg etter skade i hendene på en PED ved hjelp av motstander, Zuffas metode vil være å avlede ansvaret overfor myndighetsregulatorer. Det er en metode som bare kan fungere, og av denne grunn må atletiske kommisjoner være veldig forsiktig med å oppdatere PED -testpraksis til rimelige standarder.

Mersch svarte som følger:

“UFC har en policy for testing av ytelsesmedisinforbedring for alle sine krigere når de kommer inn i UFC. Vi ønsker utvilsomt å starte prosessen der vi vet hvem vi tar inn i organisasjonen er ren. Fra det tidspunktet jobber vi selvfølgelig alltid, og jobber Kroatias herrelandslag i fotball Skjorter gjennomgående, med atletiske kommisjoner som har ansvaret for narkotikatesting utover det. Det er forskjellige atletiske kommisjoner som tester på forskjellige nivåer. Noen vil bare teste noen få krigere noen vil teste mer. Det er visse jurisdiksjoner som UFC -selvet regulerer inn fordi det ikke er atletiske kommisjoner eller føderasjoner hvor som helst i verden, og når det skjer tester vi hver eneste fighter. Så bokstavelig talt hver eneste fighter på kortet, når vi har ansvaret for det, blir testet. Så det er ingen tvil om at vi som selskap er 100% til fordel for medikamentprøving. Vi støtter det.

Igjen har vi noen andre bekymringer utenom det, men med hensyn til det faktum at våre jagerfly er uavhengige entreprenører. Når de blir registrert for å kjempe i en viss jurisdiksjon, må vi følge lovene i den jurisdiksjonen. Vi tar ikke nødvendigvis det på oss å anta at vi må gjøre mer. Vi utsetter de individuelle kommisjonene. “

Advokat David Goldstein legger da til

“En ting som dukker opp, og jeg tror noen blogget om det nylig, spørsmålet om å gå til PED -punktet, hvis du samtykker til en kamp mellom to rene idrettsutøvere og en du finner ut etter at faktum har vært alle slags saftede Og alle slags PED -er, er det samtykke til den kampen? Trodde jeg at jeg kjempet mot den sterkeste den personen kan være, og nå kjemper jeg faktisk den personen på stoffer XYZ, ville det være et ideal å hevde, å inngi dress? Det er et interessant spørsmål ”

Det er et spørsmål som sannsynligvis vil bli ivaretatt på et tidspunkt.

Når den tid kommer nyere kommentarer fra UFCs Lorenzo Fertitta, skaper en enda sterkere sak for provisjonsansvar. Fertitta har vært vokal at UFC ville finansiere atletisk kommisjonsinnsats for å gjennomføre tilfeldig, av konkurransetesting. Å sette pris på at dette vil fjerne en atletisk provisjonsevne til å gjemme seg bak budsjettbegrensninger, og dette skaper et enda større behov for at kommisjoner seriøst skal vurdere tilfeldige konkurransetester av alle lisensinnehavere.

Kommisjonenes evne til å gjennomføre konkurransetesting avhenger av jurisdiksjon. To spørsmål som spiller inn er varigheten av stridende lisenser og lovpålagte PED -testkrefter.

Noen stridende lisenser er bare bra for en enkelt kamp. Andre jurisdiksjoner utsteder dem for en bestemt tidsramme, vanligvis ett år. Ulike jurisdiksjoner har også forskjellige retningslinjer for når PED -tester kan finne sted med noen bare å ringe etter testing etter kamp, mens andre kan teste når som helst i løpet av en lisensperiode.

Hvis regulatorer er alvorlige når det gjelder å rydde opp i sporten, må en jurisdiksjon med år lang lisensiering og ut av konkurransetestingsevner ta Fertitta opp på tilbudet og gjennomføre tilfeldige, detaljerte tester på alle lisensinnehavere. Nevada er en jurisdiksjon som kan oppnå dette hvis de har viljen til det.

Under regel er NAC 467.012 (7) Nevada -lisenser gyldige for hele kalenderåret de får. NAC 467.850 (5) åpner for testing av konkurranselesning som følger “En ubevæpnet stridsmann skal underkaste seg en urinalyse eller kjemisk test hvis kommisjonen eller en representant for kommisjonen pålegger ham eller henne å gjøre det.”. Dette språket er bredt og tillater detaljert PED -testing.

Nevada, eller en annen jurisdiksjon med lignende krefter, ville være lurt å være leder, ta UFC opp på finansieringstilbudet og gjennomføre detaljerte PED -tester til alle for øyeblikket lisensierte stridende. Dette vil ikke bare luke over misbruk, men bringe integritet til atletiske kommisjoner i sin rolle som trygge holder Everton FC Skjorter av sporten.

Dele denne:
Twitter
Facebook

Som dette:
Som lasting …

I slekt

Ulovlige PED -er og vitenskapsbaserte suspensjoner i Mmajanuary 27. 2014in “Doping”
Maryland Athletic Commission drar fordel av Zuffa Ped Test Funding OfferApril 4, 2014in “Doping”
En beste mulighet for PED -reform i MMAoctober 9, 2013in “Doping”

Related Post

leave a Comment