Sports And Fitness

Bill S-209 mottar kongelig samtykke; Nå offisielt gjeldende

Posted On
Posted By iwxbx

utgifter S-209, som overhalt straffeloven for å gjøre det mulig for provinser å gi MMA et juridisk rammeverk i Canada nå har fått kongelig samtykke. Dette gjør den nye lovgivningen nå i kraft. MP Bal Gosal utstedte overholdelsen med kommentarer:

Ottawa, 20. juni 2013/ CNW/-Den ærefulle Bal Gosal, Priest of Specify (Sport), ga i dag overholdelsen med uttalelsen som ønsker kongelig samtykke til utgifter S-209, som vil bringe endringer i straffeloven Sporting CP Skjorter for å endre betydningen av Premikamp samt utvide oppføringen av tillatte idretter under prisbestemmelser:

”Jeg er veldig glad for å avsløre at en handling for å endre straffeloven (priskampene) har fått kongelig samtykke.

“Sport har utviklet seg så vel som vokst i betydning i dagens samfunn, så vel som regjeringens politikk, forskrifter, samt forskrifter må utvikle seg også. Frem til nå hadde straffekodebetydningen til premikamping ikke blitt oppdatert siden 1934, da boksing var den eneste bekjempende sporten som ble vurdert.

I dag er mange bekjempende idretter inkludert i programmene til både verdensomspennende OL og paralympiske komiteer, samt styres av verdensomspennende forbund som etablerer standardiserte regler for deres idrett. Andre idretter, for eksempel Ultimate Fighting Championship (UFC) så vel som annen blandet kampsport, vokser i popularitet så Santos Laguna Skjorter vel som blir gjennomført under et styring av regler for deltakere over hele verden.

“Regjeringen vår mener at autoriserte bekjempende idretter spilt under et akseptert sett med verdensomspennende regler ikke bør anses å Ghanas herrelandslag i fotball Skjorter være eksplisitt ulovlig i Canada av den enkle sannheten om at de er bekjempende idretter.

“Vi er glade for at endringene i straffeloven viser den nåværende sannheten i bekjempende idrett, samt gir provinsielle myndigheter så vel som sportsorganer med en fjernings juridiske rammer for effektivt å kontrollere bekjempende idrett i deres jurisdiksjoner.”

Dele denne:
Twitter
Facebook

Som dette:
Som lasting …

I slekt

Lovgivningen om utilsiktede konsekvenser – Amatør MMA -hendelser nå ulovlig, og blir lagt ned i CanadaJune 21, 2013in “Amatør MMA Law”
BC-regjeringen jobber “aktivt” med lovgivningsmessig svar på utgifter S-209. juni 2013in “BC Athletic Commission”
Canadas MMA-lovgivning vedtar aller første lesning i hjemmet til Commonsoctober 25, 2012in “Bill S-209”

Related Post

leave a Comment