Sports And Fitness

6 enkle trinn for å katapultere muskelmassegevinstene dine

Posted On
Posted By iwxbx

Hva om jeg skulle fortelle deg at det gjennom årene har vært en vekst av utholdenhetsmetoder som ikke har noen vitenskapelig bevis for å sikkerhetskopiere dem. Vel, det er mange dem, gjør deg selv en tjeneste, se på fakta som er gitt i denne oversikten over muskelmasse, skaffer deg prinsipper, samt utgjør ditt eget sinn. Nedenfor vil du oppdage de vitenskapelige retningslinjene for utholdenhetstrening som alltid har eksistert i lang tid, men ikke overholdt av en rekke primære strømopplæringssystemer i disse dager.

1. Begrenset energinivå

Et styrkeopplæringsprogram burde være kort så vel som enkelt, ettersom du bare har en begrenset mengde energi per treningsøkt.

Vitenskapelige studier utsetter at blodsukkernivået (energi) begynner å tømme etter 30 minutter, så treningsvalg så vel som tiden det tar å utføre dem er avgjørende.

Det du burde sikte på, er å stimulere som mange muskelmassefibre på kortest periode tilgjengelig.

Blodsukkernivået ditt tømmes etter trening med høy intensitet (vanligvis mellom 20 – 30 minutter), samt husk at du krever energi for å komme deg etter treningen.

Teknikken er å gi deg en trening med høy intensitet før blodsukkernivået tapper, så vel som da vil du ha gitt kroppen din den øvelsen som den trenger for å skaffe seg den maksimale muskelmassen som er mulig.

2. Progressiv overbelastning

Progressiv overbelastning er det primære treningsprinsippet du krever å være bevisst i kjøpet for å få de resultatene du er ute etter med utholdenhetstrening.

De to mange viktige punktene er: • Fullfør treningen din med ideell teknikk • Push til generell feil når du gjør et sett, samt overbelast vekten på baren gradvis. (Overbelast de målrettede musklene til utover det som ble brukt til)

I utgangspunktet innebærer dette at når kroppen blir stresset av trening med høy intensitet utover dets typiske krav, vil kroppen tilpasse seg disse nye kravene til forbedret styrke.

Når jeg oppgir “normale krav”, antyder jeg hvilket nivå av stress/styrke kroppen din brukes til nå.

Et eksempel: settet du utførte forrige uke ved å bruke nøyaktig samme metode så vel som vekt, vil kroppen din nå ha tilpasset seg. Hvis du holder deg på dette nivået, vil musklene ikke ende opp med å bli sterkere eller større, så det er her den progressive overbelastningen spiller en stor rolle.

Når musklene dine har tilpasset seg en spesifikk vekt, vil det være på tide å overbelaste dem enda mer (tilsett mye mer vekt, hastighet, repetisjoner). Du vil kreve å fortsette å gjenta denne overbelastningsprosessen hvis du vil ende opp med å bli sterkere.

Husk RB Leipzig Skjorter å alltid bruke ‘god teknikk’ -metode bør aldri ofres for ekstra belastning.

3. Treningsfrekvens

Den uheldige sannheten er at den fremtredende høye volumetypen du oppdager i kroppsbyggingsbøker, så vel som magasiner (og brukt av stjernene) er uten betydning for flertallet av befolkningen så vel som har en sjokkerende sviktfrekvens.

Det som er flott for Joe Star er sannsynligvis ikke bra for deg. Alle har forskjellig genetikk; Mange av oss har dårlig genetikk i tillegg til at de ikke tar steroider som stjernene.

Den eneste metoden flertallet av oss kan gjøre alle typer gevinster overhodet er å utføre korte intense treningsøkter som er oppfylt av lange hvilepårer for å sikre at vi ikke overtrenger.

4. Overkompensasjon

Mange studier utført over hele verden har tydelig vist at rekruttering fra Gremio Skjorter utholdenhetstrening trenger langt mye mer hviletid enn tidligere antatt.

Sjeldne, korte treningsøkter med høy intensitet med høy intensitet, overholdt av den nødvendige tiden for å komme seg, så vel som ende opp med å være sterkere, er nødvendig for at du vil øke din praktiske muskel.

Dette er hva du krever å gjøre – gjør at kroppen din er tilstrekkelig til å komme til overbetaling å finne sted, for å sikre at musklene kan endre seg til sin nye utholdenhet og vekst.

5. Treningsvalg for intensitet

Jeg kan ikke strekke tilstrekkelig med nøyaktig hvordan treningsvalg er helt avgjørende. Det er bare noen få øvelser du virkelig krever å utføre. Disse øvelsene består av flerlederbevegelser.

Disse spesifikke øvelsene er langt eksepsjonelle for isolasjonsøvelser (Working 1 muskelmassegruppe om gangen) siden du er nødvendig for å bruke mye flere muskler fra hver muskelmassegruppe.

Ved å bruke disse øvelsene vil hele kroppen bli jobbet hardt.

6. Visualisering

I løpet av mine 20 år i bransjen har jeg oppdaget at dette området er den Wales herrelandslag i fotball Skjorter desidert mest forsømte av mainstream helse og velvære så vel som fysiske treningsfagfolk …

De fleste bøker eller programmer konsentrerer seg om den fysiske siden av muskelmasse skaffer seg eller fett tap, samt overser den mentale siden av ting helt.

Ved å trene din mentale spesifiserer i tillegg til din fysiske kropp, kan du enda mer utvikling i muskelmassevekst.

Nå som du forstår disse styrketraneneNG -prinsipper setter dem på prøve direkte, samt slutter å kaste bort tiden din i treningsstudioet.

* Denne korte artikkelen er spesiell for Ironmagazine.com, reproduksjon i alle typer type uten forhånds samtykke er strengt forbudt.

___________________________________________________________________________Gary Matthews har vært en treningssentertrener i over tjue år. Han har trent mennesker fra idrettsutøvere til kroppsbyggere. Denne treningsinstruktøren fra “Down Under” tror på å bruke vitenskapelige prinsipper for trening. Gary uttaler at “som i livet, i trening: det enkleste er alltid den beste.” Han tror på utholdenhetstreningsprogrammer som er korte og enkle, men med maksimal intensitet.

Related Post

leave a Comment