Sports And Fitness

Er Ben Rothwells forhøyede TRT -seier virkelig en ingen konkurranse?

Posted On
Posted By iwxbx

MMA Junkie brøt nyheten om at Ben Rothwell sjekket positivt for forhøyet testosteron som overholdt sin suksess over Brandon Vera på UFC 164.

Wisconsin Department of Security samt eksperttjenester, som hadde tilsyn med arrangementet, leverte en atletisk kommisjons ekvivalent med en smekk på håndleddet for denne overtredelsen ved å utstede Rothwell en ‘administrativ advarsel’.

Kanskje mye mer uvanlig enn dette, er imidlertid sannheten at det rapporteres at WDSPS ikke vil velte seieren for den innfødte i Wisconsin. Kevin Iole skaffet seg overholdelsen av kommentar fra UFCs Marc Ratner:

“Spesifiseringen hadde aldri gitt en tirsdag før, så vel som det ikke var noe i deres administrative lovgivninger, så vel som vedtekter som gjorde dem i Athletic Bilbao Skjorter stand til å gjøre mye mer enn å komponere ham et brev,” uttalte Ratner, den mangeårige tidligere administrerende direktøren for Nevada Athletic Commission. ”Vi prøver alltid å gjøre den ideelle tingen overalt. Hvis han hadde hatt dette resultatet i Nevada, hadde han fått en ni måneders suspensjon, så vi følte at det var den rette tingen å utføre i dette tilfellet, til å suspendere ham i ni måneder. ”

På bedre granskning ser det imidlertid ut til at Wisconsin har kraften til å gjøre mye mer enn bare å komponere et brev. Her er sammenbruddet:

SPS 196.03 (1) lyder som samsvar med “Mixed Martial Arts -deltakere kan ikke delta i personlig utnyttelse av medisiner, inkludert alle anabole steroider eller administrerte stoffer, i henhold til s. 444.095 (3) (c), statistikk., Mens du deltok i en kamp, bortsett fra når den er foreskrevet, dispensert eller administrert av en lisensiert lege eller tannlege for en legitim medisinsk tilstand. ”

Tilsynelatende var WDSP -ene fornøyd med at Rothwell opplevde fra en “legitim medisinsk tilstand” i tillegg til at han godkjente en tirs for TRT. Som alle unntak, er ikke denne tirsdagen en gratis for alle så vel som kompensasjonssettede øvre grenser. Som Iole rapporterer, var Rothwells resultater over det akseptable området. Det er vanskelig å sette pris på Polens herrelandslag i fotball Skjorter nøyaktig hvordan det å ha grenser høyere enn han ble ryddet for, ikke setter Rothwell i overtredelse av denne delen. Å akseptere at det er en overtredelse av 196.03 (1) vi ser neste gang på rettsmidlene.

Mislykkede medisineringstester resulterer i obligatorisk selvkontroll i henhold til Wisconsin-lovgivningen med 196.03 (9) lesing som samsvar med “Hvis laboratorietesting av en deltagers prøveprøve positivt for alle typer alkohol, medikament, administrert stoff, anabolske steroider eller ulovfulle forbedringsstoffer, den Deltaker skal være disiplinert. ”

I tillegg til obligatorisk selvkontroll (som inkluderer muligheten for mye mer enn et enkelt brev, men på samme måte suspensjoner under 196.01 (1)), fortsetter seksjonen for å Rangers FC Skjorter merke at kampen må endres til en konkurranse med seksjonen med seksjonen Gå til å trenge følgende:

”En deltaker som er disiplinert så vel som hvem som var mester for en konkurranse, skal diskvalifiseres så vel som avgjørelsen skal endres til ingen konkurranse. Resultatene fra en konkurranse skal holde seg uendret hvis en deltaker som er disiplinert var taperen av konkurransen. ”.

Bekymringen nå er, vil Vera be WDSP -ene om å overholde sin egen politikk eller la tapet holde seg på posten hans?

Dele denne:
Twitter
Facebook

Som dette:
Som lasting …

I slekt

Idrettskommisjoner må ikke forsømme dyptgående hjernestraumaoktober 4, 2013in “Sikkerhetsstudier”
Hvorfor Vitor Belfort så vel som UFCs TRT -idrettsutøvere ikke lenger må være i form til FightNov 5. desember 2015in “doping”
TRT Papers – Mixed Martial Arts ‘Skeletons in the Clospaugust 9., 2016 med 4 kommentarer

Related Post

leave a Comment