Sports And Fitness

Juridiske tanker om New York Athletic Compensation Breast Implant Dispant

Posted On
Posted By iwxbx

-oppdatering – NYSAC har nå, heldigvis, vendt denne avgjørelsen så vel som Gonzalez har blitt klarert for å kjempe

_______________________________________

Som aller først rapportert av Marc Raimondi, trakk New York atletisk kompensasjon Pearl Gonzalez fra UFC 210 -kampen sin fredag morgen siden hun har brystimplantater. Dette skjedde etter at hun offisielt veide inn.

Selv om et forbud mot deltakere med brystimplantater som ikke er spesielt spesielt i bekjempende sportsregulering, er problemet som oppstår at NYSAC ikke ser ut til å ha et slikt forbud mot bøkene for MMA.

NYSAC har publisert en “medisinsk manual” som er en politikkuttalelse som delvis leser som overholder –

“På grunn av bekymringen for brudd, er ikke boksere som har brystimplantater kvalifisert til å bokse i Palmeiras Skjorter New York. Boksere som har hatt brystreduksjonsoperasjoner, er kvalifisert til boks. ”

Problemet er at dette tydelig gjelder boksing, ikke MMA, så vel som ikke har blitt oppdatert med tanke på at desember 2014, en tid før MMA til og med var lovlig i New York. Selve papiret har overholdelsen av kapitalisert tittel “Medisinske krav til ekspertboksere” som bare refererer til boksing samt ikke MMA.

NYSACs “History så vel som fysisk vurderingsprotokoll for en bekjempende sportspersonell” spør ikke jagerfly om brystforstørrelse når de søker om lisens.

Ytterligere kompliserende forhold er at New Yorks offisielle MMA -forskrifter, som ble utarbeidet nettopp nylig, så vel som å gjelde for denne hendelsen, ser ut til å være helt stille om problemet med lovligheten av brystforstørrelse.

Også bemerkelsesverdig er at retningslinjene § 212.5 (b) gjør det mulig for en kvinnelig MMA -deltaker å “bruke autorisert brystsikkerhet under konkurranse”, en policy som er opprettet for å kanskje lette denne risikoen.

Til slutt bruker avsnitt 206.14 krigere til å overholde rettighetsrettigheter for behørig prosess

“Kompensasjonen skal gi sjansen for en høring før du tar noen form for endelige tiltak som påvirker enhver type persons privilegier eller boligeiendommer som er godkjent av en lisens, tillatelse eller annen autorisasjon på riktig måte utstedt av kompensasjonen eller en kontrakt autorisert av så vel som arkivert til kommisjonen. ”

Gitt ovennevnte Gonzalez har en sterk uenighet må hun velge å demonstrere denne tvilsomme avgjørelsen i siste øyeblikk. Avgjørelser knyttet til konkurrentsikkerhet må definitivt ikke tas lett. Administrativ rettferdighet er imidlertid også avgjørende så vel som om en regulator velger å forby en idrettsutøver fra å kjempe mot at de bare må gjøre det med konsistens samt fjerne juridisk myndighet.

Annonse

Dele denne:
Twitter
Facebook

Som dette:
Som lasting …

I slekt

Juridiske hensyn i Chris Weidmans Appealapril Newcastle United Skjorter 10, 2017 med 1 kommentar
Velkommen MMA Insiders Listenersapril 17, 2017
New York lovlig inngår for å suspendere jagerfly som savner WeightNovember Ghanas herrelandslag i fotball Skjorter 23. 2016 i “New York Battle Sports Law”

Related Post

leave a Comment