Conor McGregor kjøper ekspertboksingslisens; Men hvorfor?

Posted On
Posted By iwxbx

Oppdatering 13. januar 2017 – Det rapporteres at Dana White har gitt et “ekte” tilbud om å promotere en McGregor / Mayweather Boxing Match med ham som siteres

“Jeg skal fortelle deg hva Floyd, her er et ekte tilbud, så vel som er personen som virkelig kan gi tilbudet, så vel som jeg virkelig gir et ekte tilbud … vi betaler deg 25 millioner, vi Ll betaler Conor 25 millioner, så vel som da godt snakk-per-visning samt et spesifikt nummer. Det er et ekte tilbud. ”

Interessant nok kan dette trinnet ekstremt godt forbedre McGregor nedenfor spekulerte juridiske omgivelser, da UFCs fineste forsvar vil være å antyde at de ikke er en boksepromotør

________________________________________

I dag brøt Ariel Helwani Kashima Antlers Skjorter den uvanlige nyheten om at Conor McGregor skaffet seg en ekspert bokselisens i California. Andy Foster, California spesifiserer atletiske kommisjoner utøvende politimann bemerket

“Han fikk tillatelse i dag så vel som en føderal ID … han er en California -bokser nå… .Han er kvalifisert [som en bokser] … Jeg vil gjerne se ham kjempe i California. Det trenger bare å være den ideelle motstanderen. Definitivt en motstander på høyt nivå. Vi er glade for å tillate ham. Vi er glade for at han er en fighter i California. ”

Så akkurat her er bekymringen på flere millioner dollar-hvorfor? Kanskje det er et forsøk på å holde navnet sitt i pressen, kanskje det er en grunnleggende forhandlingsteknikk eller kanskje det er noe langt mye mer kreativt så vel som interessant.

McGregor holder seg under kontrakt med UFC Parent Business Zuffa. Kontrakten hans har sannsynligvis eksklusivitetsbestemmelser som forbyr ham å kjempe i andre bekjempende idretter. Spesifikt består Zuffa -kontrakter av å overholde bestemmelsen

“I løpet av begrepet skal Zuffa ha det spesielle idealet til å promotere alle Fighter’s Kouts, så vel som konkurrent, skal ikke ta del i eller yte sine tjenester som en ekspertkonkurrent eller i noen form for evne til noen form for blandet kampsport, kampsport , Boksing, ekspertbryting, eller noen form for annen kampkonkurranse eller utstilling, med mindre annet uttrykkelig er tillatt i denne avtalen ”.

Gitt hans enestående monetære tegningskraft for UFC, er det mye mer enn usannsynlig at de bare ville la ham gå bort for å kjempe i boksing. Han ville umiddelbart bli saksøkt så vel som det er her ting blir interessant.

Nå som McGregor er en lisensiert ekspertbokser i USA, liker han alle verdipapirene i Muhammad Ali Act. Hvis du ikke er kjent med dette regelverket, kan du klikke her for en seksjon ved seksjonsfordeling av alle verdipapirene det gir boksere som MMA -krigere ikke liker.

Hvis McGregor Verdensmesterskapet i fotball Skjorter prøver å bokse og er fornøyd med et Zuffa -krav, så vel som påbudssøknad, kan han prøve å beskytte seg med lovens verdipapirer. Han kan foreslå at han er en ekspertbokser så vel som hans restriktive Zuffa -kontrakt bryter med mange bestemmelser i den føderale lovgivningen. I den grad hans Zuffa -kontrakt søker å begrense ham fra å tjene til livets opphold som ekspertbokser, kan han være på noe.

Zuffa ville derimot antyde at de ikke tilfredsstiller betydningen av en ekspert boksing “promoter” i henhold til forskriftene, så vel som at det ikke gjelder deres McGregor -kontrakt.

For at metoden for å blomstre en domstol vil kreve å være fornøyd med at UFC er en boksing “promoter” som definert i henhold til forskriftene som bruker overholdelsen av betydningen “personen som for det meste er ansvarlig for organisering, promotering, i tillegg til å lage en ekspertboksingskamp . ”

Vil McGregors metode fungere? Hvem vet. Det er et langt skudd. Men det er også et potensielt maktspill. Det er gearing. Det er et spesielt trekk. McGregor har uttrykt en rente for å ta en pause fra å kjempe frem til etter at hans aller første gutt er født. Dette kan være en beste sjanse til å få rettssaker i gang for rettslig tolkning. Interessante tider.

Dele denne:
Twitter
Facebook

Som dette:
Som lasting …

I slekt

Hva nøyaktig er UFCs funksjon i McGregor / Mayweather Superfight? 15. juni 2017 med 2 kommentarer
Conor McGregor – Nevada -kompensasjon “tydelig feilaktig” i deres handlinger 23. desember 2016
Talking Mark søk søksmål, diaz samt conor boxing lisenser samt mye mer Arsenal FC Skjorter om kampen nettverk 19. år 2017 med 2 kommentarer

leave a Comment