Idrettslovgivningsprofessor Joshua Gordon utnevnt til fakultetets friidrettsrepresentant

Posted On
Posted By iwxbx

Joshua Gordon, Woodard Housing Foundation Fellow samt Senior Trainer of Sports Business samt lovgivning ved University of Oregon, har blitt kåret til skolens neste fakultetets friidrettsrepresentant ( LANGT). I denne rollen vil Gordon samarbeide med presidenten så vel som fakultetet for å sikre den akademiske integriteten til det interkollegiale programmet, fremme trivselen til student-idrettsutøvere, samt støtte institusjonell styring av friidrett med tilsyn med etterlevelse så vel som Trainee kvalifisering.

Gordon sluttet seg til UO -institusjonen for lovgivning i 2010 med to tiår med erfaring i tvisteløsning, virksomhet, samt juridisk strategi med fokus på sport samt styring. Han gikk over til Lundquist College of Business i 2013, hvor han har vært integrert i avansementet, samt anvendelse av oppslukende trainee -opplevelser, så vel som genial mentor til studenter, MBA, samt utøvende MBA -studenter. Han har på samme måte etablert så vel som ledet sportsbedriftsforskningsstudie i utlandet i Nederland, Palmeiras Skjorter Tyskland, så vel som Storbritannia. Han har tjent i en rekke administrative roller, inkludert fakultetsrådgiver for Oregon Consulting Group, direktør for mindreårige samt studenters sportsvirksomhet, samt fakultetsrådgiver samt programleder for Warszawa Sports Advertising Center, for å nevne noen.

I 2013 etablerte han Sports Dispory Institute (SCI), for å sikre at mål med høy ytelse i idrett kan gjennomføres konsekvent med integritet. Hos SCI har han behandlet mange NCAA-medlemsinstitusjoner Tysklands herrelandslag i fotball Skjorter for å gi uavhengig evaluering av programmene sine, samt for å etablere en plan for å fremme en kultur som er innstilt på både konkurransedyktige mål så vel som student-idrettsutøvere akademisk erfaring så vel som velvære . Gordon er Eintracht Frankfurt Skjorter på samme måte en verdensomspennende voldgiftsdommer for domstolen for sport for sport, leder av USAs bane samt Field SafeSport Appeals Committee, samt tjenestegjør i redaksjonen for LawInsport.

En tidligere student-idrettsutøver, fikk Gordon sin bachelor i psykologi samt sosiologi fra University of Massachusetts Amherst samt Brandeis University før han fikk en mastergrad i konfliktløsning fra University of Massachusetts Boston samt hans JD fra Suffolk University.

Gordon begynner sitt besøk 15. september 2021.

Dele denne:
Facebook
Twitter
E -post

leave a Comment