Nå som vi er ferdig med å feire Bill S-209, var det på tide å komme på jobb

Posted On
Posted By iwxbx

det var mye feiring i det kanadiske MMA-samfunnet i går med bortgangen til Bill S-209. Nå som MMA har et juridisk rammeverk i Canada, er det på tide at interessenter kommer til å jobbe med provinsielle politikere.

Som diskutert i går, Bill S-209 gjør ikke i seg selv MMA lovlig over hele Canada, det lar provinsene gjøre det lovlig på en provins etter provinsbasis. Standard er at sporten forblir ulovlig. Det krever provinsiell regulering. Dette må skje for både profesjonelle og amatørkonkurranser. Landskapet på den profesjonelle siden er stort sett på plass. Amatørsiden er imidlertid fortsatt et reelt problem.

For provinser som Ontario, BC, Manitoba og Nova Scotia er arbeidet stort sett gjort på profesjonell side. Quebec og alle andre provinser som prøvde å danse rundt det gamle språket i s. 83 kunne bruke en viss lovgivningsoverhaling for å bli kvitt “blandet boksing” og omfavne den faktiske sporten til MMA. Provinser som regulerer sporten på kommunal side som Alberta og New Brunswick burde anse provinsens brede kommisjoner for å få inn konsistens i regulering.

Andre provinser, som Saskatchewan, kan nå føle seg trygge i vedtakelsen av lovgivning for å regulere profesjonell MMA.

Profesjonelle konkurranser er bra og bra, men få spesialister kommer til de sterke lysene i det store showet. De AC Milan Skjorter fleste MMA er amatør, og det er her deltakerne starter. Det er også her det mest presserende Sør-Koreas herrelandslag i fotball Skjorter problemet ligger.

Vil Bill S-209 på plass det er ingen mye mer usikkerhet om den juridiske statusen til amatør MMA. Det kan ikke lenger sies å være ‘ulovlig, men tolereres’. Med mindre sporten blir satt “på programmet til den internasjonale olympiske komiteen”, vil hver amatørkonkurranse forbli ulovlig med mindre provinser spesifikt vedtar lover som tillater eller utpeker lovligheten av amatør MMA. Dette rammeverket mangler stort sett.

Jeg har skrevet til BCs Sport Bill Bennett som har sagt ja til å snakke om dette med meg. Jeg følger opp med ham og holder dette nettstedet oppdatert med enhver fremgang. Jeg oppfordrer andre fans og Schalke 04 Skjorter interessenter i MMA til å kontakte dine passende provinsielle politikere for å se at riktige lovgivningsmessige rammer blir satt på plass.

Annonse

Dele denne:
Twitter
Facebook

Som dette:
Som lasting …

I slekt

Og yeas har det! MMA gitt juridiske rammer i CanadaJune 5, 2013in “Bill S-209”
Loven om utilsiktede konsekvenser – Amatør MMA -hendelser nå ulovlig, og blir lagt ned i CanadaJune 21, 2013in “Amatør MMA Law”
Saskatchewan for å legalisere amatør MMA og annen kampidrett? 30. juli 2013in “Amatør MMA Law”

leave a Comment