Mitt enorme Kickstarter -konsept eller generelt hva jeg hadde lagt i tipsboksen …

Posted On
Posted By iwxbx

Hei! Nøyaktig hvordan var helgen din? Er du bummed OL er over? Jeg er.

Jeg likte menns maraton i morges. Jeg var så inne på det! Jeg sto heiet ideal foran TV -en for mye av det.
Mine mest aktuelle videoer

Maraton treningsdag 3
Marathon Training Video Diary – Dag 3. Løp Journal Inspekten i med Run Eat Repeat

Flere videoer

0 sekunder på 51 sekunder

Neste
Maraton treningsdag 3
00:51

Bo
00:00
08:21
00:51

Så min enorme Kickstarter / tilfeldig / sterkt formulert e -post til NBC -konseptet er

Alle maraton må bli fjernsynsapparat.

Hvis det ikke er fornuftig, ville jeg oppklart for de større.

Min uenighet om hvorfor maraton må være på TV:

– De er utrolig inspirerende

– Det er vanskelig å glede seg over maraton personlig siden løpere dekker 26,2 mil! Du velger ett eller to steder for å se dem et sekund, så vel som det er det.

– Ofte utenfor byen/staten/landet gode venner kjører løp du ikke kan delta på

– Jeg liker virkelig ikke når folk kommer og koser meg i løp, så denne metoden min mamma kan se meg på telefonen (jeg uttalte at i en britisk aksent)

– Jeg kan spille av deler av det for å se min ene gode venn løpe hvis jeg var hektisk med å sjekke ut Instagram når de kjørte forbi

– Um, jeg føler at du kan kime inn her for å støtte ideen min? Jeg er helt ute.

Det regnet for en del av maratonløpet, men fyren løp fortsatt sterk. Amerikanske Galen Rupp vant bronse, Jared Ward var 6. plass i tillegg til at Meb Keflezighi var 33. plass. Meb vant sølv i 2004. Han er en fremragende løper, men hadde en dårlig dag. (I et intervju refererte han til å ha noen mageproblemer i tillegg til at han ikke virkelig var sikker.)

Det er tingen med maraton du aldri forstår nøyaktig hvordan kroppen din vil reagere på været, åser, drivstoff den dagen. Du må trene vanskelig og be for det beste. Jeg er en betydelig fan av Meb så vel som håp om at han fortsetter å løpe konkurransedyktig for alltid.

Så i morges likte jeg maraton i Rio. Lørdag morgen løp jeg 12 mil i SoCal. Det er fremdeles ganske varmt her, så jeg fikk en tidlig start. Det var et ganske flott løp.

Og jeg vil vise deg litt informasjon om dette nye treningsutstyret fra Run Janji.

Jeg hørte aller første om virksomheten for noen år siden. De kontaktet meg så godt som jeg omgående forsto at jeg ønsket å jobbe med dem, siden de ikke bare handler om å lage flott utstyr. En del av salget går for å hjelpe til med å forsyne rent vann til mennesker i forskjellige deler av verden. Jeg oppdaget på college at det er mennesker i verden som ikke har vann. Det er mennesker som må drikke skitten eller forurenset vann. Eller noen må gå miles så vel som miles hver dag for å fylle en beholder med vann som vil være til drikke, matlaging og rengjøring.

Jeg liker at Janji gir tilbake. Nettstedet deres har informasjon om nøyaktig hvordan de hjelper til med bilder også. Det er ekstremt fantastisk.

Virksomheten sendte meg en utrolig myk komfortabel lagringstank så vel som Capris. Hvert stykke hjelper til med å levere vann til mennesker over hele verden (disse stykkene støttet Etiopia så vel som Guatemala).

(Zig Zebra Storage Tank / Asana Zona Capris)

Hvis du er i markedet for nytt utstyr, er dette en utmerket virksomhet så vel som utmerket sak.

I matnyheter … prøver vi å male kjøkkenområdet så vel som det er en katastrofe. Jeg er ekstremt rotete. Det er et av mine mange problemer (som jeg ikke jobber med siden jeg handler om selvaksept).

Uansett. Uansett hva som er ute av kjøkkenområdet så vel som på gulvet rundt stuen. Det ser ut som en episode av Hoarders.

Så jeg måtte gjøre yoga rundt boksene i morges. Imidlertid unngikk jeg i det minste ikke det!

Og jeg tok tak i taket til frokost siden kjøkkenområdet rotet. At jeg kanskje hadde hatt frokostblandinger, men jeg handler ikke om det livet på søndager.

Og akkurat her er mitt mye utmerket livshakk for deg …

Når brikkene dine er nesten tomme …

Brett ned sidene eller klipp bare posen slik at flisene raskt er tilgjengelige. Boom.

Jeg tror virkelig ikke dette er et ekstremt utmerket livshakk, men jeg gjorde dette foran en god venn bare nylig så godt som de var så imponert. Jeg trodde de nedlatende meg! Ha !!

SPØRSMÅL: Vil du indikere begjæringen min om å ha alle maratoner fjernsyn?

Send meg arbeidsboken

Lagre

Deling er omsorgsfull!

Dele

kvitring

PinDele

Post

Dele

leave a Comment